This is a free Purot.net wiki

Ajankohtaista

Viimeinen ohjausryhmän kokous

Natura Mobile -projektin viimeinen ohjausryhmän kokous pidettiin 3.10.2013, jossa todettiin projekti päättyväksi lokakuun lopussa.

Projektin toimintoja jatkaa automaatiotekniikan ja levy- ja hitsausalan osalta Antti Lyhteilä. Liikkuvan verkon talotekniikan ja LVI-alasta vastaa Armi Salminen, sähköalasta Vesa Helminen ja logistiikka-alasta Ari Mäkitalo.

Uusi lukukausi 2013 - 2014 alkaa

Natura Mobile projektia on vielä jäljellä 31.10.2013 asti, mutta projektin toimintoja ollaan jo siirtämässä tutkintoalojen hoidettaviksi.

Projektin päättymisen jälkeen oppimisympäristöjen käyttö tulee jatkumaan Tredussa kuten projektissa olemme suunnitelleet, oppimisympäristöt

siirtyvät toimipisteestä toiseen kiertolistan mukaisesti, turva- ja logistiikka-alan opiskelijoiden hellässä ja varmassa huomassa.

 

Syksyllä 1.lukuvuosijaksolla automaatiotekniikan oppimisympäristö on Kangasalan toimipisteessä ja siitä vastaa kollegavalmentaja Jarkko Majuri.

Levy- ja hitsaustekniikanalan oppimisympäristö robotteineen on Ajokinkujan toimipisteessä, jossa siitä vastaa kollegavalmentaja Jarmo Kovanen.

Muut liikkuvanverkon oppimisympäristöt rakennustekniikan-, logistiikan-, turvan- ja sähkön -tutkintoaloilla pysyvät sovituilla toimipisteillään ja ovat kyseisten alojen käytössä.

Natura Mobile -projekti esittäytyy

Natura Mobilen roadshow-tapahtumia on järjestetty seuraavasti:

Kome-konferenssi 10.10.2012 klo 14-18 Koulutuskeskus Valossa Ylöjärvellä aloitti roadshow-kiertueen.

Sitä seurasi projektin esittelytilaisuus 14.11.2012 klo 14-16 Kankaantaankadulla Nokialla.

Tampereen road show pidettiin ystävänpäivänä 14.2.2013 klo 14-16 Ajokinkujan toimipisteessä.

 

Discuss & brainstorm